Finalistes 2018

Finalistes-Premi-BBVA-de-Teatre-2018

Els 6 espectacles finalistes són Barbes de balena, d’Els Pirates Teatre; Wohnwagen, del Col·lectiu VVAA; Not a moment too soon, de Thorus Arts; Alpenstock, de la companyia Obskené; Amanda T, de la companyia Àlex Mañas i En Cursiva i #Lifespoiler, de Flyhard Produccions.

Barbes de balena, de Els Pirates Teatre; Wohnwagen, del Col·lectiu VVAA; Not a moment too soon, de Thorus Arts; Alpenstock, de la companyia Obskené; Amanda T, de la companyia Àlex Mañas i En Cursiva i #Lifespoiler, de Flyhard Produccions són les 6 obres finalistes del Premi BBVA de Teatre 2018. El jurat del Premi BBVA de Teatre 2018 ha valorat “la varietat i originalitat de les més de 80 propostes presentades”, provinents de companyies d’arreu de Catalunya. Finalment, el jurat s’ha decidit per aquestes sis obres per “la seva qualitat i perquè representen temàtiques molt diverses i originals”.

Durant el mes d’abril, aquestes 6 obres finalistes pujaran a l’escenari dels teatres de Valls, Torroella de Montgrí, Calldetenes, Tàrrega, Martorell i Manlleu.

-Dissabte, 7 d’abril: Teatre Principal de Valls. Barbes de balena, de Els Pirates Teatre.

-Diumenge, 8 d’abril: Espai Ter de Torroella de Montgrí. Wohnwagen, del Col·lectiu —Dissabte, 14 d’abril: Auditori Teatre de Calldetenes. Not a moment too soon, de la companyia Thorus Arts.

-Divendres, 20 d’abril: Teatre Ateneu de Tàrrega, Alpenstock, de la companyia Obskené.

-Divendres, 27 d’abril: El Foment de Martorell. Amanda T, de la companyia Àlex Mañas i En Cursiva.

-Dissabte, 28 d’abril: Espai Rusiñol de Manlleu, #Lifespoiler, de Flyhard Produccions.