Finalistes 2017

Finalistes del premi d’aquest any 2017

‘Assaig T4’, de Tràfec Teatre; ‘Cúbit’, de La Ruta 40; ‘Requiem for Evita’, de La Companyia Local; ‘L’Empestat’, d’Indi Gest; ‘All In’, d’Atresbandes i ‘Les dones sàvies’, d’El Maldà son els finalistes del premi d’aquest any.
El que es consideri el millor espectacle teatral serà guardonat amb una gira catalana valorada en 20.000 euros. L’obra guanyadora es programarà al festival de teatre Temporada Alta de Girona i Salt, i a diversos equipaments culturals d’arreu de Catalunya.
Les obres finalistes es podran veure en quatre caps de setmana dels mesos de març i abril a Torroella de Montgrí, Valls, Manlleu, Tàrrega, Calldetenes i Martorell. L’espectacle guanyador es farà públic al mes de maig, en la gala final que tindrà lloc a L’Atlàntida de Vic.
El jurat és està format per cinc professionals del món del teatre: l’actriu i membre de l’AADPC, Amàlia Sancho; el dramaturg, guionista i director teatral, David Plana; el programador del festival Temporada Alta, Narcís Puig; el programador del teatre Atrium de Viladecans, Jaume Antich i l’actor i director del Premi BBVA de Teatre, Joan Roura.