00_Finalistes-Premi-BBVA-Teatre-2019-foto

OBRES FINALISTES Premi BBVA de Teatre 2019

“Laika” de Xirriquiteula Teatre, “A.K.A” de Flyhard Produccions S.L., “Apocalypse uploaded: la transhumanització de les abelles” de LAminimAL Teatre, “Othello” de Les Antonietes Teatre,  són els 4 espectacles escollits pel jurat de Premi BBVA de Teatre d’un total de 66 obres presentades.

Aquestes obres es podran veure al Teatre Centre de Manlleu, a l’Ateneu de Tàrrega, a El Foment de Martorell i al Teatre Principal de Valls, en una voluntat clara d’obrir el premi arreu.

El dilluns 13 de maig tindrà lloc la Gala Final a la sala Ramon Montanyà de L’Atlàntida de Vic, on es donarà a conèixer l’espectacle guanyador.

Per la seva banda, i en el marc de la mateixa gala, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (aadpc) lliurarà la menció a la millor actriu i al millor actor dels espectacles finalistes.

També es farà un reconeixament per la seva trajectòria, a un professional del nostre país i a una entitat que dediqui els seus esforços al teatre com a eina d’integració social.

El jurat d’aquesta 19a edició està format per el dramaturg Sergi Pompermayer, Laura Iglesias com  representant de Temporada Alta, Pep Planas, actor i membre de l’aadpc, Marta Crespi, membre de l’equip de programació de L’Atlàntida de Vic i el director del Premi BBVA de Teatre Joan Roura.